portretfotograaf //  content creator

Beeldmaker voor de culturele sector

beeldmaker // visuele content creatie

Als beeldmaker help ik kunst en cultuurmakers in hun strijd om gehoord en gevonden te worden. Dat kan variëren van portretfotografie voor een perskit tot concertfotografie of testimonials voor bijvoorbeeld magazines of social media.

Mijn werk is helder, verhalend, accentueert oprechte emotie en is bovenal toegespitst op wat jij wil vertellen aan jouw doelgroep.

Interview series inclusief beeld

Beeldmaker Karen van Gilst interviewde Ellen van der Windt - directeur Batavierhuis in Rotterdam. Haar serie heet #datisdekunst.

#datisdekunst: Een nieuwe serie waarin ik in gesprek ga met directie en programmeurs uit de kunst en cultuursector. Ik praat met ze over de veranderingen in onze sector na maart 2020, hoe ze tegenslagen omzetten in iets positiefs, filosofeer met ze over de toekomst van de sector en leg bloot wat de kracht van kunst is.

#5xtypisch Benjamin Herman door Karen van Gilst

Waar luisteren muzikanten naar? Tijdens het schoonmaken, tijdens sexy time of tijdens het sporten? Hebben ze specifieke nummers voor specifieke momenten? Of luisteren ze naar muziek om hun emoties te beïnvloeden? Kom het te weten in #5xtypisch.

Let op: in het Engels // written in English

Consensus Vocalis door Karen van Gilst

Voor Consensus Vocalis creëerde ik tijdens de coronacrisis ook wat content om relevant en aanwezig te kunnen blijven: de interview serie #ThuisbijCV.

Lees alle interviews hier.

Hoe gaat het nu met onze zangers? Hoe vermaken zij zich thuis? Hebben ze misschien leuke tips? Voor elkaar en voor u? En wat waren hun favoriete zangmomenten van de afgelopen jaren?

Helaas kunnen we onze zangers nog even geen fysiek podium bieden en zullen we ze nog een tijdje moeten missen. Daarom zetten we ze graag op een digitale manier in de spotlights met de serie #thuisbijCV.

Beeldende content

Videoclips

Concertregistraties - Bekijk de Dizzy Lockdown Series: Een reeks betaalbare concertregistraties in samenwerking met Jazzcafé Dizzy en Stichting Gillespie.

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest met Nyassa Alberta tijdens 'A Musical X-mas for You' in Ahoy Rotterdam. Gefotografeerd door fotografe Karen van Gilst

Concertfotografie voor onder andere het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Jazz International Rotterdam, North Sea Jazz (in opdracht van jazzenzo.nl), Jazz café Dizzy en bijvoorbeeld Keep an Eye the Records.

Evenementen- en reportagefotografie voor bijvoorbeeld het Internationaal Vocalisten Concours, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en Natuurgoed Ziedewij.