fotograaf

voor kunst en cultuur

Concerten en andere events

Ik help kunst en cultuurmakers in hun strijd om gehoord en gevonden te worden. Dit doe ik door middel van portretfotografie, concertfotografie, of bijvoorbeeld een serie interviews. Ook een videoregistratie nodig van je concert of event? Ik help je graag met mijn netwerk.

Concertfotografie

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest met Nyassa Alberta tijdens 'A Musical X-mas for You' in Ahoy Rotterdam. Gefotografeerd door fotografe Karen van Gilst

Concertfotografie voor onder andere het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Jazz International Rotterdam, North Sea Jazz (in opdracht van jazzenzo.nl), Jazz café Dizzy en bijvoorbeeld Keep an Eye the Records.

evenementenfotografie

Evenementenfotografie voor bijvoorbeeld het Internationaal Vocalisten Concours, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en Natuurgoed Ziedewij.

Video

Concertregistraties - Bekijk de Dizzy Lockdown Series: Een reeks betaalbare concertregistraties in samenwerking met Jazzcafé Dizzy en Stichting Gillespie.

Ben je muzikant en wil je een videoclip laten maken? Of organiseer je een concert en wil je daar een registratie van laten maken? Neem snel contact met me op, dan vertel ik je wat ik, samen met mijn videocrew, voor je kan betekenen.