fotograaf

Met ♡ voor kunst en cultuur

Promotie fotografie

Wat super dat je gaat promoveren! Gefeliciteerd :). Ik zorg er graag voor dat jij door middel van een mooie fotoreportage achteraf nog eens kan genieten van dit bijzondere moment.

Promoveren is een officiële aangelegenheid waarbij iedere universiteit andere regels handhaaft. Zo laat niet iedere universiteit het fotograferen tijdens de verdediging toe. Zonder foto's van de verdediging valt er gelukkig nog meer dan genoeg vast te leggen om dit moment te vereeuwigen. Wat dacht je van het drempel moment, de uitreiking en de felicitaties? Of de reacties van je vrienden en familie? Laat me weten wat jouw wensen zijn! Bel of mail me gerust met vragen.

Investering

Basis
€345,-

Aankomst zaal commissie | Evt. drempel moment | Verdediging of Lekenpraatje| Uitreiking | Felicitaties | fotomoment met commissie

‍* Verwacht minimaal 40 foto's
* Inclusief fotobewerking
* Exclusief reiskosten
* Oplevering binnen 1 week

+ Extra's
€395,-

Alles uit 'The Essentials' + Voorbereidingen | Evt. lekenpraatje  | Portret van jezelf met bul & paranimfen


* Verwacht minimaal 55 foto's
* Inclusief fotobewerking
* Exclusief reiskosten
* Oplevering binnen 1 week

Alles
€465,-

Alles uit 'The essentials' & 'The extra's'
+ Foto's van de borrel achteraf* Verwacht minimaal 75 foto's
* Inclusief fotobewerking
* Exclusief reiskosten
* Oplevering binnen 1 week

Ervaring & werkwijze

Naast dat ik op de hoogte ben van alle protocollen rondom het promoveren profiteer je ook van mijn ervaring in het fotograferen onder lastige lichtomstandigheden. Het vaak weinige licht in de zalen waar verdedigingen van proefschriften worden georganiseerd versterkt de bijzondere ambience, echter weet niet iedere fotograaf hoe hij/zij daar mee om moet gaan. Zo krijg je al snel te maken met bewogen beelden of te donkere foto's. Naast mijn gevorderde technische kennis werk ik met lichtsterke lenzen, fullframe en zelfs geluidloze camera's. Zo kan ik jou de beste ervaring en mooiste beelden leveren.