fotograaf // content creator

Jouw merk in beeld

blog

In onderstaande blogs beantwoord FAQ's van klanten en leer ik je meer over de kracht van beeld. Op die manier kun je ook zonder mij zorgen dat je alles uit je foto's haalt.

Natuurgoed Ziedewij door Karen van Gilst

Hoe communiceer je met beeld?

Niet iedereen heeft de middelen om een professioneel fotograaf in te huren voor zijn of haar communicatie. Daarom help ik ze graag hun eigen fotografie skills te verbeteren. Door middel van een nieuwsbrief!

Lees meer...

Natuurgoed Ziedewij door Karen van Gilst

Portretrecht & social media. Hoe zit dat?

Je kunt er bijna niet meer onder uit. Met de komst van smartphones heeft bijna iedereen een camera en zo sta je - vaak zonder dat je het weet - op social media. Mag dat wel?

Lees het hier!

Natuurgoed Ziedewij door Karen van Gilst

10 tips voor een succesvolle fotoshoot

Wil je een fotoshoot boeken in Rotterdam maar weet je niet welke fotograaf er bij je past en wat je hem/haar moet vragen? Lees dan even deze blog.

Bij-mei.nl door Karen van Gilst

Hoe zet ik afbeeldingen in voor mijn SEO?

Hebben foto's invloed op de vindbaarheid van jouw website? Jazeker! Lees er hier meer over.

Natuurgoed Ziedewij door Karen van Gilst

Waarom zijn goede foto's zo belangrijk?

Je hebt het vaker gehoord: Één foto zegt meer dan duizend woorden. Maar waarom is dat eigenlijk zo? En hoe kun je daar gebruik van maken binnen jouw communicatie? Dat lees je in deze blog.

Bij-mei.nl door Karen van Gilst

Wat kun je doen als je liever niet voor de camera staat?

99% van de mensen die ik portretteer beginnen het gesprek door te vertellen dat ze niet fotogeniek zijn. Toch garandeer ik dat ik jou goed kan portretteren. Hoe ik te werk ga? Lees dat hier.

Natuurgoed Ziedewij door Karen van Gilst

Wat is de meerwaarde van een professionele fotograaf?

Het is soms een flinke investering, het inhuren van een fotograaf. Dus ik kan me voorstellen dat je denkt; "Wat is nu eigenlijk de meerwaarde als ikzelf of mijn collega ook mooie foto's kan maken met een smartphone?". In deze blog leg ik je uit wat een professionele fotograaf voor je kan betekenen en waar je op moet letten als je er een zoekt.

Ideeën inbox

Heb je vragen met betrekking tot mijn werk, content creatie, of fotoshoots in het algemeen? Laat het me weten! Ik help je graag.

Neem contact met me op