fotograaf | videograaf

Dizzy Lockdown Series

Tijdens de coronacrisis heeft Karen samengewerkt met Jazzcafé Dizzy en Stichting Gillespie aan een serie betaalbare concerten (zonder publiek) onder de noemer Dizzy Lockdown Series. Bekijk alle concerten op het Youtube kanaal

Ministry of knits (binnenkort)

productfotografie Ministry of Knits

Productfotografie in eigen stijl en karakter voor de website en social media kanalen. Dat is wat Ministry of Knits vroeg. Het resultaat? De website is nog niet online dus we houden het nog even geheim. #comingsoon

bij-mei.nl

Voor bij-mei.nl, een grote pluktuin in Zoeterwoude schoot Karen foto's voor de website en social media.

#ThuisbijCV

Voor Consensus Vocalis creëerde Karen tijdens de coronacrisis de interview serie #ThuisbijCV.

Lees alle interviews hier.

Hoe gaat het nu met onze zangers? Hoe vermaken zij zich thuis? Hebben ze misschien leuke tips? Voor elkaar en voor u? En wat waren hun favoriete zangmomenten van de afgelopen jaren?

Helaas kunnen we onze zangers nog even geen fysiek podium bieden en zullen we ze nog een tijdje moeten missen. Daarom zetten we ze graag op een digitale manier in de spotlights met de serie #thuisbijCV.

Estafette Frits

Estafette Frits op Maasvlakte 2 in 2020 door Karen van Gilst

Wil je meer over Karen als persoon te weten komen? Volg dan haar persoonlijke Instagram account of kijk en lees over Estafette Frits, de oldtimer Renault Estafette die ze samen met haar vriend ombouwt tot een mini campervan.