fotograaf // content creator

Jouw merk in beeld

Visuele content creatie

Als content creator creëer ik beeldende content die (idealistische) ondernemers verder helpt in hun strijd om gehoord en gevonden te worden.

Mijn kracht ligt in de combinatie van marketingstrategie, portretfotografie en goede gesprekken aangevuld met tekst (incl. SEO) en video waarmee oprechte communicatie wordt gecreëerd. Denk bijvoorbeeld aan testimonials of interview series.

Interview series

#5xtypisch Benjamin Herman door Karen van Gilst

Waar luisteren muzikanten naar? Tijdens het schoonmaken, tijdens sexy time of tijdens het sporten? Hebben ze specifieke nummers voor specifieke momenten? Of luisteren ze naar muziek om hun emoties te beïnvloeden? Kom het te weten in #5xtypisch.

Let op: in het Engels // written in English

Consensus Vocalis door Karen van Gilst

Voor Consensus Vocalis - een groot koor in het oosten van Nederland - creëerde ik tijdens de coronacrisis ook wat content om relevant en aanwezig te kunnen blijven: de interview serie #ThuisbijCV.

Lees alle interviews hier.

Hoe gaat het nu met onze zangers? Hoe vermaken zij zich thuis? Hebben ze misschien leuke tips? Voor elkaar en voor u? En wat waren hun favoriete zangmomenten van de afgelopen jaren?

Helaas kunnen we onze zangers nog even geen fysiek podium bieden en zullen we ze nog een tijdje moeten missen. Daarom zetten we ze graag op een digitale manier in de spotlights met de serie #thuisbijCV.

website / social

Productfotografie Ministry of Knits door Karen van Gilst

Testimonials van klanten en productfotografie in eigen stijl en karakter voor de website en social media kanalen van Ministry of Knits.

Het resultaat? #comingsoon

Voor de campagne Beter Benutten van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu reisde ik heel Nederland af naar projecten die geïnitieerd waren om werknemers op een andere manier te laten reizen dan met de auto. Een kleine selectie van de foto's zie je hierboven.

Productfotografie door Karen van Gilst voor Zelfoogsttuin Bij-mei.nl
Productfotografie Karen van Gilst - Zelfoogsttuin Bij-mei.nl
Productfotografie van Karen van Gilst voor Zelfoogsttuin Bij-mei.nl. Een mevrouw knipt bloemen uit de pluktuin.
Productfotografie Karen van Gilst - Zelfoogsttuin Bij-mei.nl
Productfotografie Karen van Gilst - Zelfoogsttuin Bij-mei.nl
Productfotografie Karen van Gilst - Zelfoogsttuin Bij-mei.nl

Voor bij-mei.nl, een grote pluktuin in Zoeterwoude schoot ik foto's voor de website en social media. Alle visuele content droeg bij aan een en dezelfde uitstraling.

evenementen

Evenementenfotografie © Copyright: Karen van Gilst Fotografie, 2019

Voor onder andere het IVC, Natuurgoed Ziedewij, Paradigma Groep en bijvoorbeeld het Ministerie van Infrastructuur en milieu verzorgde ik foto's van hun event. Klik hier om meer te bekijken.

Dizzy Lockdown Series - Benjamin Herman en Thomas Pol door Karen van Gilst

Als liefhebber van jazz schiet ik regelmatig foto's en video's om concerten te registreren. Zo fotografeerde ik onder andere voor Jazzcafé Dizzy, Jazz International Rotterdam en voor Jazzenzo.nl op North Sea Jazz. Klik hier voor een fotoselectie concertfotografie.

Tijdens de coronacrisis heb ik in samenwerking met Jazzcafé Dizzy en Stichting Gillespie gewerkt aan een serie betaalbare concertregistraties onder de noemer Dizzy Lockdown Series. Bekijk alle concerten op het Youtube kanaal.

Streetnotes.nl is een project waarmee je de stad kunt ontdekken door de oren van lokale muzikanten. Kijk op www.streetnotes.nl voor video en fotografie van mijn hand.